Cine suntem?

Concierge Wellness Concept este o idee inovativă, care se adresează în principal segmentului corporate, oferind soluţii de cea mai înaltă calitate în ceea ce priveşte facilităţile oferite angajaţilor, partenerilor şi clienţilor unei companii şi care adună sub umbrela sa servicii şi produse specifice şi conexe industriei Wellness-ului şi Fitness-ului.

Programele de wellness corporativ sunt concepute pentru a sprijini și încuraja o abordare holistică a bunăstării angajaților prin crearea unei culturi organizaționale a sănătății. Oferirea unei soluții de wellness pentru companii, care se extinde dincolo de programele tradiționale de wellness, cultivă obiceiuri sănătoase în rândul resursei umane îmbunătățind considerabil sănătatea şi starea generală de bine, crescând totodată productivitatea, optimizând investițiile în resurse umane și stimulând implicarea angajaților.

De asemenea, societatea noastră, Fiber Techno Design, furnizeaza solutii, produse şi echipamente pentru centrele de fitness şi wellness, totodată dispunand de personal calificat pentru a asigura consultanţa completă în domeniu.

Specialiştii CWC au furnizat consultanţă pentru mai multe centre de fitness si spa din toată ţara.

Concret, in functie de specificul fiecarui proiect, putem furniza:
– Soluţii şi servicii wellness pentru companii;
– Consultanţă centre fitness şi wellness;
– Servicii de management, marketing şi publicitate pentru centre sportive şi wellness;
– Servicii de intretinere si mentenanta a aparatelor si echipamentelor;
– Recrutare si instruire personal, formare personal calificat, etc;
– Externalizare de personal acreditat în vederea sustinerii activităţilor de grup fitness şi instructori acreditaţi de fitness.
– Aparatură de fitness profesională, semiprofesională şi accesorii, nouă sau second hand – branduri de top din SUA, Europa şi China.