Acest serviciu oferă beneficii tangibile angajaților, atât fizic, cât și psihic. Un masaj pe scaun, cunoscut și ca masaj cervical, vizează umerii, coloana cervicală, partea superioară a spatelui, scalpul și poate include, de asemenea, brațele și mâinile, precum și o secțiune a spatelui inferior. Acest tip de masaj se efectuează cu subiectul complet îmbracat și are loc pe un scaun special, pliabil.

Beneficiile Chair Massage din punct de vedere fizic, ajută la ameliorarea tensiunii și durerii în umeri, gât și partea superioară a spatelui, care sunt zone care suferă adesea de stres și efort. De asemenea, îmbunătățește circulația și flexibilitatea, ajutând la reducerea riscului de rănire și la îmbunătățirea sănătății fizice generale.

Din punct de vedere psihologic, masajul pe scaun poate avea un efect calmant și liniștitor asupra minții, ajutând la reducerea stresului și a anxietății. De asemenea, poate îmbunătăți focusul și concentrarea, făcându-l o opțiune ideală pentru angajații care petrec ore lungi la un birou sau în fața unui computer. În plus, poate crește moralul și motivația, ceea ce duce la creșterea productivității și a satisfacției în muncă. În general, masajul pe scaun este o modalitate simplă, dar eficientă de a îmbunătăți bunăstarea generală a angajaților.